Verslag optreden de Holle Boom Overberg

Vrijdag de 21 november ging er wederom een delegatie van onze band op pad, te weten: Freek, Han, Hans Mac, Marlinde en ikzelf. Voor zevenen ’s avonds waren we al binnen. Van files gelukkig geen last. Het duurde nog wel even voordat we aan de beurt waren. Al enige jaren heeft dit restaurant een Schotse avond inclusief whiskyproeven en bijpassende gerechten, het was dan ook niet de eerste keer dat we daar speelden. En we hebben toch ook deze avond weer heel wat tunes ten gehore gebracht, inclusief een voordracht van Han over de kilt en andere bijpassende accessoires. We kregen ook een maaltijd geserveerd, waar we wel aan toe waren gezien het late tijdstip. Pas tegen twaalven hebben we ons weer een weg naar huis gebaand, door sneeuw en hagel. Maar zoals altijd was het uitermate gezellig en ontspannen. Muzikaal liep het ook uitstekend trouwens. Hetgeen door de gasten werd gewaardeerd.

Hans Bredenoort