Verslag optreden kerstmarkt Dedemsvaart (13 december 2008)

Ja dat was een redelijk frisse bedoening. Tegen het vriespunt aan, zullen we maar zeggen. De deelnemers Ben, Freek, Rob, Hans H., Yvonne, Marlinde, Evelien en Hans B. hadden het niet echt warm op het podium precies op de kop van de kerstmarkt. 3 x hebben we gespeeld en 3 x konden we ons natuurlijk wel weer opwarmen. Jammer dat de bands op de podia niet rouleerden, we stonden op het minst drukke deel. Ondanks dat was het een uitgebreid festijn, men had er veel werk van gemaakt en aan het eind was er vuurwerk. Alle winkels waren bovendien open en dat leverde voor Marlinde nog weer een aankoopje op want die moest een paar dagen later namelijk op chique….. Ik heb op internet nog naar fotomateriaal van het optreden gezocht maar niet gevonden helaas.

Overigens, de sound was over all, helemaal niet verkeerd ondanks de lage buitentemperaturen. Dat was dan weer mooi meegenomen. We zijn wel benieuwd wat Rob nu precies onder de kilt aan had getrokken om de benen warm te houden, het had iets weg van een kruising tussen een legging en een panty of zo.

Hans Bredenoort