Verslag optreden Nieuwleusen (3 april 2009)

Ter gelegenheid van een kersvers bruidspaar vertrokken wij eerst naar de parkeerplaats bij de Lichtmis om te stemmen.  Daar heb je dan gelijk al aandacht van de bezoekers van het chauffeurscafé.  Het optreden zelf vond in Nieuwleusen plaats. Men had het wel erg leuk bedacht. Het bruidspaar wandelde blijkbaar mee met de Airborne wandeltocht en men had daar een DVD van gemaakt. Die werd vertoond, bij de passage waarin de massed pipe band langs kwam, liep zogenaamd de DVD vast, op dat moment wandelden wij met zijn vieren het podium op. Een hele verrassing uiteraard, die goed in de smaak viel. Twee maal een kwartiertje spelen was de wens en dat verliep allemaal prima. Daarna werd het programma overgenomen door de familie die natuurlijk ook nog allerlei podiumkunst in petto had. Deelnemers: Ben, Han,Marlinde en Hans Bredenoort.

Hans Bredenoort