Verslag optreden Roosevelthuis Doorn (9 april 2009)

Al vroeg in de avond vertrok de hele delegatie vanuit Zwolle. Het is toch een klein uurtje rijden. Met de nodige lolbroekerij in de auto s onderweg (volgens insiders was het met name in de auto van Ben een behoorlijke moppentapperij) ariveerden wij met mooi lenteweer in Doorn. Aldaar verbleef een groep ouderen met vakantie. Vaak hebben zij een beperking of handicap. Het Roosevelthuis biedt hen een vakantieverblijf, petje af voor de vele vrijwilligers die dergelijke groepen begeleiden en dag en nacht klaarstaan.

Na een openingsoptreden op het terras, vond het tweede optreden binnen plaats. Hier bleek maar weer eens dat de leading drummer de wind er goed onder heeft: bij een vergissing in de drumscore, volgde de rest gewoon ! Het viel gelukkig niet uit de tune.Tja dat krijg je met zoveel (nieuwe) stukken op de lessenaar, haha.

Hoe dan ook verliep de avond naar wens en tevredenheid. Het was al lang donker toen we thuiskwamen natuurlijk want
men bood ons nog enkele.drankjes aan. Je bent best lang onderweg op zo n avond.
Maar dat hebben we er graag voor over!

Hans Bredenoort