Verslag optreden Raalte (25 april 2009)

Wederom een bruidpaar. Niet kersvers maar 35 jaar getrouwd. Het feest was er natuurlijk niet minder om .  En een volslagen verrassing toen we binnenkwamen. De receptionist van het restaurant die net de telefoon had opgelegd zat bijna tegen het plafond  want we begonnen in de gang en hij had niet gerekend op de introroffels. Gelukkig mag hij alweer opzitten en pap eten heb ik gehoord……………………………………., nee hoor, geintje.

Han diende het publiek met rappe tong van repliek die allerlei vragen stelde waar hij een antwoord op klaar had. En de stemming zat  er prima in. We hebben er twee keer een kwartiertje gespeeld. Alle lof voor Rob, die net de vorige dag terug was gekomen uit Australie. Van jetlag was niks te merken en de tunes liepen bij ons drieen lekker op tempo. Volgende keer nodigen we Rob uit om op de Didgeridoo (schrijf ik dat zo goed ,Rob ?) te spelen. Hij had dat wel geprobeerd en blijkbaar was dat goed gelukt want volgens Rob kreeg hij er bijna gelijk toon uit.

Deelnemers, Han, Rob, Hans Bredenoort

verslag: Hans Bredenoord