Verslag optreden binnenstad Zwolle (14 mei 2009)

De hele band, inclusief een aantal (nog) niet spelende leden was present op de eerste “muzikale” koopavond. In samenwerking met de Muziekraad Zwolle en de aangesloten muziekverenigingen is een aantal zomeravondconcerten op koopavond georganiseerd. Zoals gezegd deden wij het eerste optreden,  bovendien kon dat mooi gecombineerd worden met een straatcollecte voor het Anjerfonds en het uitdelen van flyers, waar de niet spelende leden hun beste beentje voorzetten.

 

Het was echt een rondje binnenstad, met begin op de markt vlak bij de Grote Kerk tegen 20.00 uur en daarna in marsorde de Diezerstraat door tot en met het overdekte winkelcentrum. Onder de overkapping leek het even of er een band van 50 man stond te spelen qua volume. In ieder geval waren de toeschouwers belangstellend, voor muziek, flyers en collecte.  Uiteindelijk was het winkelend publiek vertrokken en de winkeldeuren gingen dicht . Rond 21.00 uur hebben we dan ook de spullen weer in de auto s gepakt. Maar wel terug de stad in ! Als de voorzitter roept dat de hele club van ijs wordt voorzien dan haken we niet af natuurlijk De overige verenigingen die nog aan de beurt komen wensen we veel succes  en mooi weer !!