Optreden verjaardag Jaap Westerink 23-8-2014

Omdat Jaap en echtgenote allebei 60 jaar waren geworden was het 23 augustus tijd voor een feestje in Zuidwolde. En behoorlijke afvaardiging van de band was rond 16.00 uur aanwezig om in te spelen en een klein half uurtje later liepen we de straat in waar de jarigen en familie/vrienden/buren zich hadden verzameld op het feestadres. Ondanks fikse buien eerder op de dag werden we vergezeld door een stralend zonnetje. Op straat en half op de oprit konden we een paar tunes ten gehore brengen. Het laatste nummer was op speciaal verzoek van Jaap: Highland Cathedral.

 

Volgens Jaap kreeg ie er (nog steeds) kippenvel van en hij was erg blij dat we naar Zuidwolde waren gekomen. Niet onverwacht overigens want hij en zijn vrouw hadden ons zelf uitgenodigd. We kregen dan ook een lekker chinees buffet voorgeschoteld en verschillende mensen gingen tijdens het eten een gesprek met ons aan over de band. Vanwege het onbestendige weer had men het overigens niet aangedurfd om het feestje buiten te houden. De meubels waren uit huis gehaald en iedereen vond binnen een plekje.Tom had een primeur, namelijk zijn eerste bandoptreden ! Hiervoor kreeg hij van Henk dan ook zijn bandcertificaat overhandigd.