30-4-2016 Optreden miniband bij de hengsten show Wezep

Rond 18.45 uur waren Freek, Henk, Kristel, Annika, Sjaak en Hans B. aanwezig bij het bandgebouw in Spoolde, konden we voor die tijd nog even stemmen.
Daarna vertrokken we richting Wezep. In de kantine aldaar werd even het programma doorgenomen en konden we ons voorbereiden.

Om 20.00 uur openden we de show en marcheerden we de manege in. Even later kwamen er al pony’s de manege in rennen, samen met hun begeleiders.
Het is natuurlijk de bedoeling dat de dieren op “scherp” staan zodat ze optimaal en alert reageren. Toch wel raar, als je staat te spelen en de paarden rennen om je heen. Maar het ging allemaal goed en de begeleiders hadden ze stevig bij de teugel.
Na de eerste opening, ongeveer 10/15 minuten spelen, marcheerden we weer af om een klein half uur later opnieuw op te komen.


1 x voor een enkel rondje en vlak daarna nog eens bij een prijsuitreiking. Ook hier weer rennende paarden en begeleiders om ons heen.
Na een kleine 10 minuten bliezen we weer af en gingen we terug naar de kantine om onze spullen weer te pakken en even na te praten onder het genot van een drankje.
Intussen ging het programma wel verder, wij konden weer terug naar Spoolde om de drums in het hok te zetten.

(met dank aan Vivian Hesen fotografie)