4-6-2016 Optreden miniband Havelte

In verband met een jubileum van rugbyclub the Big Stones Havelte, gingen wij rond de middag op weg richting Drenthe.

Ben, Jaap, Marlinde, Yvonne, Hans H. en ondergetekende waren rond 13.30 op locatie.

 

De temperatuur was inmiddels al lekker opgelopen maar gelukkig stond er af een toe een verkoelende bries.Na wat inspeelwerk zijn wij enkele keren het veld opgelopen als voorbereiding op de wedstrijden die gespeeld gingen worden tussen de verschillende teams. Af en toe wel even zoeken met deze kleine formatie naar de juiste toonzetting maar dat mocht de pret niet drukken. Tussen 14.00 en 15.00 uur maakten we enkele keren een ronde om het speelveld. Er waren wel wat teams aan het inspelen maar gelukkig kreeg niemand van ons een rugbybal in de nek.

 

 

Vlak voor de wedstrijd liepen we voor de teams uit vanaf de kleedkamers het veld op en toen kon de aftrap dan ook beginnen. Kennelijk waren al heel wat spelers van te voren al van een verkoelende pot bier voorzien dus ze konden mooi los gaan ! Al heb ik wel eens gehoord dat rugby wel een ruwe sport lijkt maar dat de vrij strenge spelregels voor de nodige discipline zorgen. Wij hebben dat verder niet gecontroleerd, want vlot daarna gingen we weer terug naar onze eigen achtertuin om daar nog verder te genieten van het mooie weer.