Verslag optreden Epe 24 november 2019

Een delegatie van 11 spelers was op de vrije zondagmiddag te gast op koopzondag in Epe, om het winkelend publiek te vermaken. Ook de zwarte pietentrein reed intussen rond. Alleen de temperatuur viel wat tegen, amper een graad of 6 en de zon brak moeilijk door de bewolking en de dunne mist. Niettemin hebben we het hele centrum wel zo’n beetje rondgelopen.

Om de ietwat verkleumde ledematen weer op te warmen hebben we wel twee keer een koffiestop ingelast maar dat hebben we gecompenseerd door dan weer later op de middag te vertrekken . We zijn uiteindelijk aanwezig geweest van 14.00 tot 16.00 uur en muzikaal gezien liep het over het algemeen goed. 

Ondanks de lagere temperatuur hielden de rieten het goed uit. René had zijn gezin en nog wat verdere familie als extra toeschouwers. Prima want dan kon zijn vrouw mooi wat foto’s en filmpjes schieten. Ik heb haar nog gevraagd of Rene mocht blijven na deze kennismaking. 

Gelukkig kreeg ik een bevestigend antwoord!