Verslag optreden 18 december in Westenholte (Zwolle)

Op de kerstmarkt in Westenholte komen we al enkele jaren. Ook nu weer leuke kramen, veel lichtjes, gezellig publiek. Gelukkig niet al te fris buiten want je moet toch weer afwachten of de rieten van de pipes de temperatuurwisseling aankunnen. Dat ging prima net zoals de rest van de performance. 

We hebben twee locaties opgezocht en daar een aantal tunes in de cirkel gespeeld. Ad miste nog bijna een afstapje maar gelukkig ging het goed en bleef iedereen op de been. De bakkerij was ook dit jaar de thuisbasis: geweldig lekkere koffie en nog gebak er bij ook. Goed geregeld Marlinde!  Dit was ons laatste optreden van 2019. We hebben qua aantal optredens niet te klagen gehad en ook voor 2020 staan er al weer aanvragen. En in muzikaal opzicht hebben we ook zeker vorderingen gemaakt.

We maken er in 2020 wel weer wat moois van!!!