Verslag optreden Herbergier te Heerde

Verslag optreden Herbergier te Heerde op 14 mei jongstleden. Er was een optreden aangevraagd bij Zorginstelling de Herbergier Heerde om te komen spelen tussen 11 en 12 uur. Onder een stralende zon met zijn zessen, twee keer een optreden verzorgd van 15/20 minuten. De bewoners en de leiding genoten er van. Speciaal voor de gelegenheid hadden ze zelf nog een High Tea ‘s middags en een quiz. De bewoners bestaan uit oudere mensen met een geheugenstoornis. Ondanks dat was goed te zien dat ze er plezier in hadden. En verschillende bewoners kwamen samen met ons nog op de foto. Na het optreden was het tijd voor een klein borreltje, gesponsord door de man van Evelien. Ruben had zijn certificaat als “volwaardig” piper verdiend op zijn eerste officiële optreden.

Het certificaat werd door Ad aan hem overhandigd.