Verslag optreden Kargadoor in Zuidwolde

Wederom waren we welkom in Zuidwolde op het Kargadoor evenement op 8 juli. Bij Jaap hadden alle spelers zich verzameld en om 10.00 uur konden we de markt op. Naast de vele kraampjes in de hoofdstraat waren er op het naastgelegen terrein vele oude trekkers en auto’s te bewonderen . Daar tussen door hebben wij staand en lopend een aantal optredens verzorgd onder de bezielende en deskundige leiding van Jaco.

Uiteraard wel met de nodige pauzes tussendoor want de temperatuur liep al aardig op. Maar voor eten en drinken had de organisatie goed gezorgd. Om 12.30 hadden wij het laatste optreden gespeeld bij Evelien voor de deur. Zij was gekleed in mooie boeren klederdracht inclusief de klompen. Dat weerhield haar er niet van om een paar keer volop mee te spelen.