Optreden intocht Steenwijkse Vierdaagse

Onder een stralende avondzon vond de intocht van de Steenwijkse vierdaagse plaats op donderdagavond 8 juni. Verschillende keren had de organisatie ons al gevraagd maar mede door Covid perikelen was het er niet van gekomen. Maar nu was het dan zo ver. En met een fikse band!

Dat is dan wellicht het voordeel als het op een donderdagavond is, normaal onze repetitie avond. We hadden afgesproken om te vertrekken met een grote groep kinderen vanaf de Johan Friso school. Dat liep wat uit maar uiteindelijk, ik meen rond 20.15 konden we op weg. En al met al nog best nog een aardige afstand, wel veel publiek langs de route. Uiteindelijk kwamen we op de markt uit en daar hebben we in de cirkel nog een aantal tunes gespeeld. Naderhand werd ons een consumptie aangeboden en toe het hele stuk weer terug, soms op de tip, soms met een tune.

Ook vermeldenswaard: Lucy, Gerrut en Michel waren er voor het eerst bij ! En Hedzer als tweede basdrummer sloeg ook zijn partijtje mee. Een mooie club ! Op de foto staan we in de startblokken om op weg te gaan onder de bezielende leiding van Oscar.