Verslag optreden Winterfair Genemuiden

Het zat al 2 jaar in de planning bij de organisatie van de Winterfair maar dit jaar kon het dan! We waren met een behoorlijke delegatie al stand-by rond 19.00 uur en hebben verschillende staande en lopende optredens gedaan in de winkelstraten en tussen de kraampjes door. Er was flink wat publiek en het was dan ook een ontspannen en leuke sfeer daar in Genemuiden.

Het centrum nabij het Havenplein was versierd en er waren veel kraampjes. Met krap 2 graden boven nul en een koude wind is optreden wel even een uitdaging. Gelukkig zorgde de beheerster van de bibliotheek, Bep, er voor dat we daar een paar keer binnen weer konden opwarmen.

Respect voor Ad wat mij betreft. Hij was nog niet zo lang geleden aan zijn hand geopereerd maar hij was er wel bij. De mensen genoten er in elk geval van, we hadden enthousiaste toehoorders. Her en der nog wat flyers uitgedeeld. Sjaak was zo enthousiast dat het hem een beater kostte maar die materiaalpech kon de pret niet drukken. Tegen een uur of half negen begon de fair al wat leeg te lopen en waren wij ook aan het einde van ons optreden. Mooie afsluiter: Melvin kreeg zijn certificaat uitgereikt voor zijn eerste “full” optreden op pipes. Een mooie prestatie.