Optreden Studenten Highland Games

Deelnemers: Ben, Rob, Hans Hoekman en Hans Bredenoort.
 
Net zoals vorig jaar, was het erg mooi weer.Mooi meegenomen want het moet wel buiten gebeuren natuurlijk. Er was een grote opkomst, vele studententeams meldden zich in het Hogenkamp park De meest wilde teamnamen kwamen langs . Vooir de gelegenheid hadden de meesten zich in een soort kilt gestoken. In ieder geval zat de stemming er rond 13.00 uur al aardig in en dat werd versterkt toen bij onze opkomst de games een aanvang namen. Tussen het vele bierschenken en consumeren door, hield men zich onder andere bezig met : hooivork gooien, boomstam zagen, bierton gooien, vat rollen, hoefijzer werpen, paalgooien, gewichtheffen, stenen sjouwen en zo meer. Met enige regelmaat luisterden wij deze krachtpatserij muzikaal op. Zowel de dames als heren studenten lieten zich van hun beste kant zien. Wij zijn zelf rond 15.30 weer weggegaan, maar met de vaste overtuiging dat de studiebollen nog lang nagepraat en gedronken hebben op deze wederom geslaagde dag welke al een aantal jaren gehouden wordt.