Ierse avond Nijverdal op 30 augustus 2014

Rond 18.00 uur verzamelden enkele spelers (Marlinde, Freek en ikzelf) zich bij Ben, van waar wij in de comfortabele Citroen van Freek richting Nijverdal vertrokken. Daar troffen wij Hans en Yvonne Hoekman en Gerard in het Nijverdalse openluchttheater. Een lekkere kop hete Irish Stew stond al klaar. De meeste spelers hadden nog geen taak, alleen Ben moest solo aan de bak met Dorothee Spijker en Fenn voor de begeleiding van Mull of Kintyre en Amazing Grace. Dat was nog niet zo 1-2-3 gepiept want de dames moesten vocaal wel aansluiten op de pipes. Dus er moest eerst getuned worden. Celtic Mist was inmiddels begonnen met het programma. Na Ben en de dames, waarbij Ben een prima begeleiding neerzette, kwam Blue Dew aan de beurt en onze band kwam rond half elf in de schijnwerpers.Na het spelen van verschillende tunes waaronder de My Land set met drumsolo welke door het publiek goed werd ontvangen, was het tijd voor Fin Mc Coul. (En hadden wij nog even de tijd voor een lekkere Irish Coffee). 

 

Tegen half twaalf was de finale met onder andere gezamenlijk het Auld Lang Syne. Het weer  bleef prima, de stemming niet minder en kennelijk was het bier uitverkocht. Volgens Geja Krans had men enkele honderden betalende bezoekers gehad!! Nadat we de drums bij Gerard in de bus hadden gedropt (je bent altijd de klos als je een grote auto bij je hebt) gingen we weer ieder op huis aan. 

De meesten waren pas rond  een uur s nachts thuis maar gelukkig was het nog weekend.