5-2-2017 Kapellenfestival

Tja, als je een wisseltrofee wint in 2016, dan moet je in 2017 deze wel verdedigen. Daarom was een groot deel van de band zondag 5 februari present bij de Bierton in Zwolle om 12.30 uur.

En wel bij het jaarlijkse kapellenfestival van de Tonnenzotters. Primeurtje: de drummers hadden hun nieuw aangeschafte instrumenten mee. Afgelopen maand werd via een andere band een complete nieuwe set Andantes gekocht in frisse blauw/metallic kleuren.

Om 13.15 vulden we het eerste optreden in (pauze act) met onder andere het nummer :  Muss Ich denn. Daarna was het een hele tijd wachten totdat we tegen 16.45 weer op konden maar gelukkig was dat met een drankje hier en en broodje daar wel door te komen en de sfeer zat er natuurlijk in de zaal goed in.

Maar daar kwam ie dan, onze hoofdact: een feestmedley van een aantal lekkere nummers in goed tempo, zoals Ole, Brazil, Football telkens afgewisseld door 12 maten drumwerk. De temperatuur in de feestzaal was inmiddels al flink opgelopen en het rumoer overstemde bijna de muziek maar weer hield onze basdrummer Sjaak, net zoals in 2016, het tempo er goed in.  Apart om als enige pipeband weer tussen alle blaaskapellen te staan.

De wisselbeker ging wel naar een andere club dit jaar, maar ja, het is dan ook een wisselbeker…….