12-5-2017 Feestelijke heropening bandgebouw Eben Haezer

De feestelijke heropening van buurthuis Eben Haezer in Spoolde kon natuurlijk onze muzikale bijdrage niet missen, want we hebben er zelf ook onze repetitiezaal sinds een dik jaar . Met een lekker zonnetje er bij gingen we om 16.30 van start (Ben, Freek, Sjaak, Gerard, Jaap, Gerben, Marlinde, Kristel en Hans B. ) Zo konden we mooi de bezoekers verwelkomen en dat viel in goede aarde. Even na 17.00 uur was iedereen wel binnen en hadden we er al een aardig en netjes gespeeld band repertoire op zitten.

Binnen hebben we daarna nog even de toespraken gevolgd met een hapje en een drankje. Ook wij zijn erg blij met de mooie renovatie en de aankleding van het gebouw.

Het is bovendien een mooie aanwinst voor de buurtschap Spoolde.

 

Overigens: niet alleen dit gebouw speelt een nieuwe rol binnen de band. Ook de nieuwe bandfoto’s (nog in de maak) zijn onlangs in Spoolde gemaakt op de brug bij de sluisjes.