14-12-2016 Optreden Kerstmarkt Westenholte.

Optreden Kerstmarkt Westenholte.

 

Altijd leuk om de doedelzakmuziek en drums te horen op een kerstmarkt. Verschillende jaren hebben wij onze medewerking daar in mogen verlenen maar dan verder buiten Zwolle. Nu was het op een korte afstand van onze nieuwe standplaats, bandgebouw Spoolde.

En wel op het Petuniaplein in Westenholte. Nog een behoorlijke kerstmarkt met een aantal kramen, sfeerverlichting, hapje/drankje en zo voort. Dan kom je al wel in de stemming voor kerst. En voor de band een mooie gelegenheid om weer eens een optreden te verzorgen waar dan ook de meeste spelers aan mee konden doen omdat er ook een zo groot mogelijke band werd gevraagd.

Na even warmdraaien in het bandgebouw rond 18.45 uur vertrokken we richting de markt. Daar hebben we twee keer een kwartier gespeeld. Ondanks de maand december was de temperatuur redelijk en dat werkt dan in elk geval weer in het voordeel van de stemming van de instrumenten.

 

 

Bij de spelers en de toehoorders zat de stemming er overigens op een andere manier ook goed in. Dus al met al een optreden om met tevredenheid op terug te kijken!