2-9-2017 Keltisch Festival Wijhe

Het was heerlijk weer op zaterdag 2 september. De vuurtjes rookten al, de krampjes waren al ingericht kortom: weer een prima entourage en een ontspannen sfeer.

Voor 10 uur waren we allemaal al stand by en het programma duurde van 10.30 tot 14.30. ’s Morgens speelden we op het terrein van het Keltisch festival, s middags nog in Wijhe zelf.  Naast schapen drijven, oude ambachten, whisky stoken, Ierse dans en paalwerpen pasten wij natuurlijk prima in het plaatje en werd ons optreden ook enthousiast ontvangen. Muzikaal liep het allemaal prima.

Links en rechts werden aan diverse belangstellenden visitekaartjes uitgedeeld en we hebben een redelijk programma afgelopen die dag.

Maar daarna  was het nog niet klaar: door naar het altijd pittoreske Boerhaar om onze Kees daar nog even toe te spelen zeg maar. Voor zijn 65e verjaardag. Ook daar nog even gebivakkeerd onder het genot van een hapje en een drankje. Het was weer een mooie band dag waar we tevreden op terug konden kijken.