Main

Over de band

 De Lowland Brigade Pipe Band bestaat uit zeer enthousiaste spelers die zich allen ten doel stellen de Schotse doedelzakmuziek op traditionele wijze ten gehore te brengen. Daarom neemt de Zwolse pipe band regelmatig deel aan pipe band competities.

Lees verder

Foto’s van de band

De Lowland Brigade Pipe Band treedt regelmatig op. Hiervan worden dan ook foto’s gemaakt en deze kun je terugvinden in ons fotoboek. Daarnaast kun je ook altijd onze Facebook pagina bezoeken voor nog meer nieuwtjes over de Lowland Brigade Pipe Band, alsmede het meest recente foto en videomateriaal. 

Lees verder

Weblog L.B.P.B. 

Altijd al graag op de hoogte willen zijn van wat onze leden zoal schrijven over de band, over optredens en andere leuke weetjes met betrekking tot de Lowland Brigade Pipe Band? Neem dan snel eens een kijkje in onze Weblog. Hier vind je regelmatig leuke bijdragen en verslagen van optredens die zijn gegeven. 

Lees verder