Verslag optreden in Haaksbergen, 29 maart 2019

Zwolle – Haaksbergen is niet echt naast de deur dus om half 10 s morgens waren de bandleden vanuit diverse richtingen al op pad om in elk geval om 11 uur speelklaar te staan. De Tomtom wekte bij de een wat sneller dan bij de ander maar in elk geval was iedereen op tijd en konden we vlak bij de kerk beginnen rond 11.15 uur. Vrij snel werden we naar een andere plek gedirigeerd, zodat de speaker zijn werk kon doen. Wij konden dan de lopers een hart onder de riem steken voordat ze het centrum binnenliepen. Als eerste startten de kinderen, ook verschillende mensen met een beperking kwamen langs en daarna meer en meer groepen lopers. Sommige lopers leek het niet te deren dat ze op snelheid waren, anderen kwamen moeizamer vooruit maar ze deden het dan toch maar. Ach en eerlijk gezegd, juist degenen die het moeilijk hebben moedig je dan extra aan door een stukje muziek. Dat ging zo door tot een uur of half twee en we hebben behoorlijk veel gespeeld. De catering was netjes voor elkaar, de sfeer was goed en het weer werkte aardig mee. De meesten van ons waren vrij snel weer op pad omdat er nog meer prive zaken op het programma stonden. De organisatie heeft laten weten dat ze in elk geval tevreden waren over onze bijdrage.