Verslag optreden Doesburg

Verslag optreden Doesburg. Met een behoorlijke bandbezetting reisden we die zaterdagmiddag af naar Doesburg. Een mooi stadje met een oude gezellige binnenstad en pittoreske gebouwen. We kregen een warm welkom bij het gebouw van het leger des heils waar ons eerst een lunch werd aangeboden.

Daarna was het de bedoeling om ons vrij door de stadskern te bewegen en overal optredens te doen. Dat liep van 13.00 tot 17.00 uur dus we hadden het nodige te doen. In elk geval was het prachtig weer en gelukkig niet al te warm. Het eerste deel van de middag hebben we wat staande optredens gedaan, daarna hebben we meer lopende optredens gedaan . De mensen vonden het gaaf, we hebben een zeer verantwoord optreden neergezet en de sfeer was prima. En de organisatie regelde consumpties tussendoor.  Naderhand kreeg ik nog bericht van de organisatie dat ze ons optreden zeer geslaagd vonden en ze waardeerden onze muzikaliteit en ons vakmanschap.

Omdat onze vaste basdrummer Sjaak helaas niet mee kon, had hij toch maar mooi een vervanger geregeld ! Vervanger Bert heeft de honneurs die middag uitstekend waargenomen. Zijn vrouw maakte foto’s en filmpjes en regelde de consumptiebonnen. Goed voor elkaar dus. Het bestand aan foto’ s en filmpjes was dermate omvangrijk dat ik er voor gekozen heb om het niet aan dit verslag te koppelen maar het aan de leden apart door te mailen. Maar hieronder in elk geval een sfeerfoto.