Verslag optreden in Wilsum

In principe was een miniband gevraagd ook gezien het budget. Maar omdat het een cultureel evenement betrof en een redelijk aantal bandleden mee wilde doen was het voor de organisatie een verrassing dat we met een mooie band kwamen op 30 september in Wilsum.

Oscar had de leiding goed in de vingers en we hebben vanaf 13.00 tot ongeveer 13.30 een aantal tunes ten gehore gebracht welke prima werden gespeeld en het publiek vond het mooi. Ondanks de betrekkelijk kleine ruimte viel het aantal decibel nog mee en konden we binnen goed uit te voeten. Bovendien vertelde Oscar tussen de tunes door nog wat over onze band. De rest van het programma werd opgevuld met allerlei andere muziek en zang uit verschillende culturen.

Na even wat gedronken te hebben en nagepraat was het weer tijd om op te stappen de rest van de zaterdag  prive te besteden. De organisatie was dik tevreden en wij ook.

Onderstaande foto is wat onscherp helaas dat komt omdat het een screenshot is vanaf een filmpje.