Verschillende december optredens

Winterfair Genemuiden

Het eerste optreden vond plaats op de gezellige Winterfair Genemuiden, vrijdagavond 1 december. Om 19.00 uur begonnen we spelend aan verschillende rondgangen door de straatjes en over de sfeervolle markt in het centrum. De opkomst was goed en de marktkraampjes gezellig. Het optreden viel in de smaak. Het bleef gelukkig droog en we hebben verdeeld over de avond drie rondgangen gedaan. Tussendoor konden we opwarmen in de bibliotheek en werden we getrakteerd op koffie en appeltaart, zeer attent! Onder leiding van Jaco hebben we tot ongeveer 20.30 uur gespeeld. Opmerkelijk detail: De leading drummer sloeg een van zijn drumsticks middendoor maar dat was gelukkig in de laatste rondgang. Hoe dan ook zorgt ie er wel voor in het vervolg, altijd reserve sticks mee te nemen. Maar ja, je verwacht het niet…….

Winterfair Genemuiden 2023

Sfeervol Diever

Op 9 december hadden wij het volgende optreden tijdens het ‘sfeervol Diever’. Het weer werkte helaas niet mee en we ontkwamen er niet aan om de Inverness capes aan te trekken. Het eerste optreden was rond 19.00 uur in het plaatselijke zorgcentrum. Daar stonden we mooi droog. De bewoners en burgemeester van Diever konden het optreden in hun zorgcentrum zeer waarderen! Vervolgens konden we ons vrij snel verplaatsen naar de mooie oude kerk op de brink. Omdat daar geen vast programma was, konden we daar ook twee keer een mini concert geven. Het publiek stroomde toe, of dit door onze prachtige klanken kwam of mogelijk toch iets met de regen te maken heeft.. laten wij maar even in het midden. Mede door de prachtige akoestiek hebben we daar een mooie performance neergezet met enthousiast publiek. Rond 20.30 zijn wij afgemarcheerd, deels achter het treintje aan welke door het dorp reed. Op dat moment was het al een stuk droger en konden we weer terug naar ons vertrekpunt.

Sfeervol Diever 2023

Kerstmarkt Westenholte (Zwolle)

Het derde optreden vond plaats op de knusse kerstmarkt van Westenholte op het Petuniaplein. In de lekker warme bakkerij konden we onze spullen kwijt en kregen we koffie en koek aangeboden. Om 19.00 gingen we de markt op en hebben daar twee optredens verzorgd. De markt was goed bezocht en ons optreden vond zeker bijval bij publiek en standhouders. De markt was niet heel groot maar wel knus ingericht. Rond 19.30 uur waren we klaar en konden we in de bakkerij onze spullen weer bij elkaar zoeken.

Kerstmarkt Westenholte 2023