Mooi feestje 3 februari Hedon Zwolle

De afgelopen jaren heeft onze band wel wat experimenten uitgevoerd, muzikaal gezien. Zoals samenspel met Jubal,  of spelen op de klokkentoren………… Afgelopen vrijdag was het weer goed raak: meespelen in HEDON het Zwolse poppodium, met de heavy metal marching band Blaas of Glory. De heren bespelen diverse instrumenten en zijn voorzien van bonte kleding en grote pruiken. Als slotact speelden we “The Final Countdown” met de mannen. We hadden onze eigen kleding aangepast: zwart T shirt en hoge schoenen.

Voordat het zover was, vroeg in de avond eerst een repetitie, daarna wachten tot we rond 23.30 uur op konden. In de tussentijd was er voldoende gelegenheid voor een drankje, een tijdelijke tattoo laten zetten (wat sommigen van ons ook deden) en op een gegeven moment werden we ook nog getooid met damesslips op het hoofd (als verwijzing naar de band “slipknot”) , dus wel gelachen.

Toen we uiteindelijk opgingen was het publiek razend enthousiast, tussen de mensen door eerst een paar rondjes gedraaid, daarna het podium op om met flink wat decibellen de avond nog even op te peppen.  Kort en  hevig,  maar een geweldig leuke ervaring, misschien wel  voor herhaling vatbaar.